Kako se poseksati

  • Molly Manning Walker
  • UK, Grčka
  • 2023
  • 98'
  • How to Have Sex

Tri britanske tinejdžerice, Tara, Skye i Em, planiraju najbolje ljeto ikada. U grčkom party gradiću Malia nema čega nema. Cuga, klubovi, dobra glazba i komadi – sastojci za tulum svih tuluma su tu. Tara ima dvije misije, dobro se zabaviti i napokon se poseksati. Naime, jedina je u društvu koja “to” još nije obavila. Ova empatična i živa priča o prijateljstvu, mladoj seksualnosti i sazrijevanju ovjenčana je Nagradom Izvjestan pogled u Cannesu. Režirala ga je snimateljica i redateljica Molly Manning Walker, koja je ove godine publiku oduševila i kao direktorica fotografije na pobjedniku Sundancea, Buntovnici.

Titlovi: HR

Molly Manning Walker

Molly Manning Walker britanska je snimateljica, scenaristica i redateljica. Diplomirala je snimanje na NFTS-u u Londonu. Njezin prvi kratki film Good Thanks, You? uvršten je u program Tjedan kritike u Cannesu. Režirala je i snimila niz kratkometražnih filmova i direktorica je fotografije na filmu Buntovnica redateljice Charlotte Regan, pobjedniku ovogodišnjeg Sundancea.

Kako se poseksati

Režija
Molly Manning Walker
Scenarij
Molly Manning Walker
Glumci
Mia Mckenna, Tara Lara Peake, Samuel Bottomley, Shaun Thomas, Enva Lewis, Laura Ambler
Direktor fotografije
Nicolas Canniccioni
Montaža
Fin Oates
Producent
Ivana MacKinnon, Emily Leo, Konstantinos Kontovrakis
Produkcija
Wild Swim, Heretic
Festivali i nagrade
Cannes Film Festival – Un Certain Regard Prize; Toronto Int'l Film Festival; BFI London Film Festival; Busan Int'l Film Festival

OSTALI FILMOVI IZ OVOG PROGRAMA